Een werk van Fiete de Vries Feyens (beeldhouwen).
Een werk van Fiete de Vries Feyens (beeldhouwen). (Foto: )

Kijk nou!: kunst voor het raam in Rhenen

Rhenen - Vanaf 25 mei tot 1 augustus zetten Rhenense kunstenaars kunst voor het raam! De prachtige kunstwerken zijn te zien tijdens de wandelroute: “Kijk nou!”

Je even laten verwonderen tijdens een wandeling is in deze dagen een welkome afleiding. De werkgroep Kunst van het Cultuurplatform Rhenen heeft voor ‘Kijk nou!’ een route opgesteld die mensen voert langs de huizen van de kunstenaars, het Stadsmuseum Rhenen en etalages van Rhenen, Elst en Achterberg. In de vensters en tuinen kan je allerlei soorten kunst zien. Van de meest prachtige schilderijen, tot sculpturen en bijzondere stukken. 

Op www.cultuurinrhenen.nl staat vanaf 25 mei de route. Deze wordt elke dag bijgewerkt, want iedereen kan kunst neerzetten en zich aansluiten bij ‘Kijk nou!’ 

Kunstpakketjes

Voor kinderen zijn 100 gratis kunstpakketjes beschikbaar. Zij kunnen thuis een online kunstles volgen voor het beschilderen van stenen. Met de materialen uit het gratis kunstpakketje kunnen zij dat maken. De pakketjes zijn op te halen vanaf 18 mei.

De werkgroep Kunst van het Cultuurplatform Rhenen hoopt dat velen zich aansluiten om wat vrolijkheid en verwondering te brengen: “Zodat je je gewoon even kan laten verrassen. Zo van: Kijk nou!”

Doe je ook mee?Kijk op www.cultuurinrhenen.nl voor meer informatie. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden