Recycle Sint Speelgoedruilbeurs
Recycle Sint Speelgoedruilbeurs Astrid Meyer

Veel animo voor Recycle Sint Speelgoedruilbeurs in Veenendaal

6 november 2023 om 10:00 Sinterklaas

VEENENDAAL De afsluiting van de Week van Duurzaam Veenendaal was tegelijkertijd met de eerste speelgoedruilbeurs van dit jaar van Recycle Sint in het Ontmoetingshuis. Deze begon zaterdagmiddag met het inzamelen van oud speelgoed, dat natuurlijk wel heel, schoon en compleet moest zijn. En met een ontvangen coupon, die een waarde aangaf, konden de deelnemers van de beurs dan ‘s avonds weer ander speelgoed uitzoeken.

Een half uur voordat de deur in de avond opende, stonden de eersten al te wachten. De zaal van het Ontmoetingshuis was met tafels in een halve cirkel gevuld met speelgoed voor alle leeftijden. Voor baby’s met veel kleur, verder poppen, auto’s en knuffels tot knutselpakketten, bordspelen en puzzels. Met een kopje koffie of thee en natuurlijk pepernoten maakten de bezoekers snel een keuze. Het speelgoed dat overblijft gaat mee naar de volgende locatie en krijgt daar ‘s middags een aanvulling.

LOCATIES

Deze en komende week zal de speelgoedruilbeurs tevens plaatsvinden in ‘t Turfke, Panorama, De Driehoek, Plein Zuid en De Groenhof. Ook dan is het mogelijk ‘s middags speelgoed in te leveren en een coupon te ontvangen om ‘s avonds iets anders uit te zoeken. Wat uiteindelijk overblijft zal Recycle Sint verdelen bij onder andere enkele kringloopwinkels. Kijk voor meer informatie en de locaties van de volgende speelgoedruilbeurs op Facebook: recyclesintveenendaal.

Peter Kuijpers
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie