vouwkoppen
vouwkoppen (Foto: Eigen foto)

Codi Group werkt met man en macht om aan de vraag naar hygiënische doekjes te voldoen


Veenendaal - In de drie fabrieken van Codi Group (in Veenendaal aan de Turbinestraat 19) wordt er op volle toeren gedraaid om aan de vraag naar schoonmaakdoekjes te voldoen. De fabrieken draaien normaliter al 24 uur per dag maar in deze tijd wordt er ook in de weekenden en op feestdagen doorgewerkt.

“Met onze desinfectie- en vochtige schoonmaakdoekjes, helpen wij mee om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We maken onder meer doekjes voor de verzorging in ziekenhuizen en zorginstellingen. Een grote verantwoordelijkheid waar we met bijna 400 gemotiveerde medewerkers ons dag en nacht voor inzetten”, aldus Fridjov Broersen, CEO van de Codi Group. Codi Group is de overkoepelende naam voor 3 bedrijven uit de wet wipes industrie: Codi International B.V., Incare B.V. en Innovate GmbH. Samen hebben deze bedrijven meer dan 60 jaar ervaring in de wereld van wet wipes. Codi Group heeft drie state-of -the-art productiefaciliteiten, twee in Nederland en één in Duitsland. Codi Group produceert en ontwikkelt wet wipes van hoge, duurzame kwaliteit.

Vitale functie

“Codi Group heeft tijdens de coronapandemie een vitale functie. Dat is merkbaar in het aantal opdrachten dat we ontvangen. Naast een groeiende vraag voor verkoop in de retail en voor medisch gebruik, zien we dat er steeds meer bedrijven onze producten zien als een geruststellend product dat zij goed kunnen gebruiken om in deze tijd een stukje vertrouwen te geven aan hun klanten“ , voegt Broersen toe. “Het is een bijzondere tijd. We zijn intern zorgvuldig aan het werk om al onze medewerkers vitaal en gezond te houden, in lijn met onze kernwaarden. Door onze groei zijn we ook nu aan het werven, met name voor medewerkers in het technische proces zoals operators en monteurs hebben we mooie mogelijkheden.”

Codi Group beschikt over moderne geautomatiseerde processen en heeft een eigen R&D-afdeling, mengerij en laboratorium. Codi Group produceert ca. 200 miljoen verpakkingen per jaar. Het bedrijf levert aan multinationals met A merken, Europese retailers, distributeurs en institutionele partijen en distribueert de vochtige doekjes naar meer dan 40 landen. Voor meer informatie: www.codigroup.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden