Bekende artiesten brachtenb christelijke liederen. (Fotografie: Gerlinde SikkemaVideo: Presence)
Bekende artiesten brachtenb christelijke liederen. (Fotografie: Gerlinde SikkemaVideo: Presence) (Foto: )

Bekende christelijke artiesten geven balkonconcert voor ouderen

Veenendaal - Afgelopen vrijdag klonk er inspirerende muziek uit de binnentuin van ‘De Engelenburgh’ en ‘Charim Revalidatie’, twee locaties van Zorggroep Charim in Veenendaal. De bekende christelijke artiesten Kees Kraayenoord, Ralph van Manen en Joke Buis boden de ouderen een balkonconcert aan, om hen een hart onder de riem te steken.

’In deze bijzondere en bizarre tijd, waarin veel mensen aan huis gekluisterd zijn en zelfs geen familie op bezoek mag komen, willen we elkaar toch ontmoeten en elkaar bemoedigen door samen liederen vol van hoop te zingen’, stellen Kees, Ralph en Joke.

Saamhorigheid

Het concert werd enorm gewaardeerd door de ouderen. Ze konden vanuit het balkon of achter het raam meezingen, terwijl de artiesten met een gitaar en keyboard op het terras stonden. Ze zongen liederen zoals ‘Groot is uw trouw, o Heer’, ‘Abba Vader’ en ‘Samen in de naam van Jezus’. Dat zorgde ook voor saamhorigheid onder de medewerkers van Charim, die zich in de coronacrisis extra inzetten om de sociale isolatie van ouderen tegen te gaan.
Het balkonconcert werd vastgelegd in een prachtige filmpje van het nieuwe YouTube programma 'Presence'. Je kunt het bekijken via de link hieronder. Het begint na de eerste 4 min van het programma.
URL: https://youtu.be/0LlPV1Mpv-U

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden