Bloemenactie in Veenendaal
Bloemenactie in Veenendaal (Foto: Henrieke Segers )

Jongeren delen bloemen uit in Veenendaal

Veenendaal - Op maandag 30 maart werd bij honderd huizen in Veenendaal aangebeld en een bosje tulpen aangeboden.

Jongeren vrijwilligers van Stichting Netwerk voor Jou waren op pad om een beetje blijheid en goede moed te brengen bij mensen die door het coronavirus nu thuis zitten. Sommigen in quarantaine omdat ze echt ziek zijn, anderen omdat ze in een risicogebied zijn geweest. Veel kwetsbare inwoners van Veenendaal durven op dit moment niet naar buiten omdat zij bang zijn voor besmetting. In de gesprekken bij de deur (inclusief 1.5 meter afstand) hoorden de vrijwilligers verhalen van mensen die nu niemand ontmoeten en hun bezoekjes aan het buurthuis en ook met familie enorm missen. 

Veenendaal Fonds

Een bloemetje werd enorm gewaardeerd! Jongeren die zich inzetten voor een ander en er zijn voor de kwetsbare mensen in Veenendaal is precies waar Netwerk voor Jou zich inzet. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door het Veenendaal Fonds. Zij ondersteunen initiatieven in deze coronacrisis.

Heeft u het op dit moment hulp nodig bij boodschappen doen, hond uitlaten of een ander klusje? Of heeft u behoefte aan dagelijks een gezellig telefoongesprek met iemand? Neem dan gerust contact op via 0630563230 of mail naar veenendaal@nietalleen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden