Making off van de CLV-Digi-Passion. (Foto: Henk Otte)
Making off van de CLV-Digi-Passion. (Foto: Henk Otte) (Foto: )

CLV viert Pasen met eigen Digi-Passion

Veenendaal -  Ook de Paasvieringen van het Christelijk Lyceum Veenendaal krijgen dit jaar een bijzondere vorm. Zo biedt het CLV leerlingen, collega’s en belangstellenden de komende week de CLV-Digi-Passion. Dat betekent concreet van donderdag 9 april tot en met zondag 12 april, vier video’s met vier verhalen op weg naar Pasen. 

Samen met leerlingen, collega’s en muzikanten uit heel Nederland wordt er iedere dag een eigentijdse video samengesteld in samenwerking met van Ei naar Kip filmproducties. De presentatie is in handen van docenten. Zij nemen de kijker mee de lege school in…..en vullen deze met ingezonden selfies, verhalen en muziek. Zo wordt het lijden van Jezus herdacht en zijn opstanding gevierd. Bijzonder is de medewerking die wordt verleend door bekende muzikanten uit heel Nederland. Zo hebben rapper Rivelino, Hanne de Vries, Kees Kraaijenoord en Frans Korpershoek (van Sela) een persoonlijke boodschap opgenomen voor de CLV’ers.
De link naar deze video’s ontvangen leerlingen en docenten vervolgens op Witte donderdag , Goede Vrijdag, Stille Zaterdag en Eerste Paasdag in de e-mail. Wie de video’s van de CLV-Digi-Passion wil ontvangen, stuur dan een e-mail naar communicatie@clv.nl of ga naar www.clv.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden