Jeu de boulers verbinden in moeilijke tijd

Veenendaal -Net als alle sportclubs is ook Jeu de boulesvereniging les Sabots op slot vanwege de Corona. Wat onderhoud plegen met een paar mensen op twee meter afstand is alles wat er nog kan gebeuren. Het is Wim Veenendaal die twee weken geleden iets bedacht om de clubleden te blijven bereiken. 

Onder de naam Les Sabots Verbind viel bij alle leden op 26 maart 2020 het eerste nummer op de digitale mat. Met ondermeer de Rode Kruis hulplijn, een oproep voor een gedichtje grap en een stukje van de voorzitter. Zo blijven de leden op de hoogte van elkaar en kan er een opbeurend woord geschreven worden. Ook staan er mogelijkheden in om de verveling tegen te gaan. Het tweede nummer hebben de leden al gelezen en het derde nummer komt er al aan.
Juist afgelopen weekend zou er weer een uitwisseling met Jeu de boulesvereniging 't Fortje uit Antwerpen plaats vinden, maar ging dit uiteraard niet door. Kom na de Corona ook langs bij de club op de Groene Velden, speel eens mee en geniet van de club en de mensen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden