Jaap en Thea van Donselaar met dochter Jara en boreling Levi. Ze werden verrast door de vlaggen en slingers in de straat.
Jaap en Thea van Donselaar met dochter Jara en boreling Levi. Ze werden verrast door de vlaggen en slingers in de straat.

Pril geluk in Veenendaal tijdens deze corona-crisistijd

Veenendaal - Wat een pril geluk in deze crisistijd! Op zondag 29 maart kwam Levi ter wereld. Zijn trotse ouders zijn Jaap en Thea van Donselaar, wonende aan de Lange Dreef in Veenendaal. Natuurlijk is ook zusje Jara van bijna drie jaar blij met de boreling. Alleen: in deze coronatijd wordt bezoek maar mondjesmaat toegelaten, ondanks dat iedereen graag met zo’n allen graag een bezoekje wil brengen. 

Die zondag was het feest in huize Van Donselaar, ''maar'', zegt Thea, ‘’die nacht om 5 uur zagen we ineens dat er ballonnen en slingers waren opgehangen met: hoera een jongen, wie dat gedaan had? Geen idee. Toen we het rolluik open deden wisten we niet wat we zagen! Iedereen had de vlag buiten gehangen met blauwe ballonnen en de naam Levi er op! Dit deed ons zo ontzettend goed! De kraamtranen stroomden in overvloed van dankbaarheid voor zo'n fijne buurt.''

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden