Romy deed onlangs mee aan de landelijke actie Supporter van Schoon. Zij hielp mee om in de omgeving van de Vrekenhorst de boel te schonen.
Romy deed onlangs mee aan de landelijke actie Supporter van Schoon. Zij hielp mee om in de omgeving van de Vrekenhorst de boel te schonen. (Foto: )

Romy Hoeks uit Veenendaal doet mee aan Miss Beauty Utrecht

Veenendaal - Romy Hoeks uit Veenendaal is 21 jaar en weet wat ze wil. Deze sterke, jonge en krachtige vrouw doet dan ook mee aan de verkiezing Miss Beauty of Utrecht, onderdeel van Miss Beauty of the Netherlands. Er zijn voor haar categorie op dit moment 16 finalisten. De finale wordt op donderdag 2 juli gehouden in Theater Lampegiet in Veenendaal.

Miss Beauty of the Netherlands is de missverkiezing van Nederland met 12 provinciale voorverkiezingen en provinciale missen.

Stralen

Het is bedoeld voor meiden die willen stralen op de catwalk en het podium met een leeftijd tussen de 15 en 27 jaar.
Miss Beauty of the Netherlands heeft drie hoofdwinnaressen.
Dat zijn Miss Beauty of the Netherlands & Miss Intercontinental Netherlands (19 tot en met 27 jaar) en Miss Teen of the Netherlands (15 tot en met 18 jaar).

Krachtig

‘’Miss Beauty of the Netherlands staat voor de krachtige jonge vrouw die straalt van binnen en daardoor ook van buiten. Deze jonge vrouw houdt van Beauty, Fashion, Social Media & Sports’’, laat de organisatie op haar website weten.
Romy: ‘’Om in de finale te komen heb ik me aangemeld voor de casting, waarvan 100 meiden zijn uitgekozen om uiteindelijk online hun casting te doen.
Hiervoor moest je jezelf voorstellen, een Engelse vraag beantwoorden en een stukje catwalk lopen.
Ook heb ik mijn portfolio opgestuurd.
De jury heeft toen 16 dames uitgekozen om finalist te zijn van de categorie Miss Beauty of Utrecht.’’

Bewust

Romy: ‘’Het leukste aan mijn Miss Beauty of Utrecht traject vind ik dat ik me steeds bewuster wordt van wat er om mij heen gebeurt, en wat voor bijdrage je kan leveren aan de maatschappij. Vorige week heb ik via Supporter van Schoon mijn buurt schoongemaakt.
Dat geeft echt een fijn gevoel! Wachten op de finale moet ik nog even door het coronavirus maar daardoor heb ik nog meer tijd vrij om me voor te bereiden.
Naast het inzetten voor goede doelen neem ik ook deel aan shoots en voornamelijk online activiteiten.’’
Op 28 maart bijvoorbeeld hadden alle finalisten nog een grote fotoshoot.
De Veenendaalse is optimistisch gestemd en blikt vast vooruit: ‘’Als ik door ga, ga ik naar de nationale finale, waar ik Utrecht mag gaan vertegenwoordigen in de strijd tegen de andere provincies.
Mocht je die winnen dan vertegenwoordig je Nederland in de internationale verkiezing van Miss Earth.’’

Meer informatie

Meer over de verkiezing is te lezen op www.missbeautynetherlands.com. Daar kan men zich overigens nu al aanmelding voor de competitie in 2021.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden