De winnaars worden getrokken. (Foto's: Aart Aalbers)
De winnaars worden getrokken. (Foto's: Aart Aalbers) (Foto: )

Veenendaalse marktkooplieden delen bloemen uit

Veenendaal - In Veenendaal werden op de dinsdag markt door marktmeester Ton Smeiting de eerste prijswinnaars getrokken van de door Stichting Markten Veenendaal georganiseerde actie die de gehele maand april loopt.

Om in deze tijd van afstand houden rond de Coronacrisis te voorkomen dat ook mensen voor een actieweek de markt bezoeken, is besloten om dit keer niets met paaseitjes te doen maar een digitale actie te organiseren. Penningmeester Wim Rosendaal: ,,Nu een praatje en een verhaaltje op de markt niet meer mogelijk is, komen we met een bloemetje bij u thuis. Natuurlijk wel op 1,5 meter afstand!”.

Dank

De marktkooplieden geven elke week aan drie klanten, die de nieuwsbrief van de marktondernemers per mail ontvangen, een bos bloemen. Dit als dank voor het feit dat velen, soms al jarenlang, klant zijn.Ook elke 50e nieuwe inschrijver voor de nieuwsbrief op www.markten-veenendaal.nl krijgt een bos bloemen. De bloemen worden op coronavriendelijke wijze thuisbezorgd.
Om te zorgen dat een en ander eerlijk gebeurt werden de cijfers van het Rummikub spel in een markttas gedaan waarna de marktmeester steeds een cijfer eruit viste en op het bordje plaatste. Klant 649, 219 en 231 zijn de gelukkigen die deze week bloemen krijgen.
De komende vier weken worden twaalf boeketten cadeau gedaan aan trouwe digitale marktvolgers en tevens krijgt elke 50e nieuwe volger ook een mooi boeket.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden