Het team van Foodmaster Buurstede. Roy en Lieneke Kolf zijn eigenaar van de snackbar. Links bedrijfsleider
Bob Mulder. (Foto: FHC Foodmasterorganisatie)
Het team van Foodmaster Buurstede. Roy en Lieneke Kolf zijn eigenaar van de snackbar. Links bedrijfsleider Bob Mulder. (Foto: FHC Foodmasterorganisatie) (Foto: Picasa)

Corona zorgt voor lastige start Foodmaster Buurtstede

Door Kim Rebergen

Veenendaal - Door de uitbraak van het coronavirus gaat Cafetaria Foodmaster Buurtstede lastig van start. De cafetaria is deze week zes weken geopend. Roy en Lieneke Kolf zijn eigenaar van de snackbar. Vanwege het virus is het voor hen alleen mogelijk om bestellingen te bezorgen en af te laten halen.

Cafetaria Foodmaster Buurtstede heeft haar eigen specialiteit. “Foodmaster is een formule van een traditionele cafetaria. Door artikelen uit te breiden en luxer te maken hebben wij iets aan die formule toegevoegd.” Naast de normale friet en snacks kunnen mensen gerechten zoals spareribs en schnitzel bestellen. Ook is er veel keuze uit verschillende burgers.

Traditionele snacks

De eerste paar weken viel dat in Veenendaal-Oost goed in de smaak. Het valt de eigenaren op dat er door de uitbraak van het coronavirus op dit moment minder specialiteiten worden verkocht. “We verkopen vooral traditionele snacks.”De cafetaria in Veenendaal-Oost is zes dagen in de week open. Op maandag is de snackbar dicht. Via de website van Foodmaster Buurtstede is het mogelijk om eten te bestellen. “Klanten kunnen zelf een tijd aangeven en het dan af komen halen.” De snackbar bezorgt in Veenendaal-Oost en aan adressen met de postcode 3902. Omdat Roy en Lieneke in de beginfase van hun cafetaria zitten, zijn ze voorzichtig geweest met de postcodes waar ze bezorgen. 

Kriebels

“Zelf zijn we elke dag aanwezig in Foodmaster Buurtstede. We beginnen met bezorgen in onze eigen omgeving.” Roy en Lieneke waren in 35 jaar tijd eigenaar van drie succesvolle cafetaria’s. De laatste was De Molenhoek in Bennekom. “Na tien jaar hebben we deze cafetaria in september 2018 verkocht. Dit met het idee om te stoppen vanwege onze leeftijd.” Na een jaar kwamen bij Roy de kriebels om toch weer te beginnen. “We hebben voor Veenendaal-Oost gekozen omdat het een compleet nieuwe en jonge wijk is. Ook is er een mooi winkelcentrum en een grote parkeerplaats, dus een fantastische locatie voor een cafetaria.” Zelf wonen Roy en Lieneke in Ede. Veenendaal leek hen een mooie uitdaging.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden