De meiden steken ouderen een hart onder de riem. (Foto's: Onder Ons)
De meiden steken ouderen een hart onder de riem. (Foto's: Onder Ons) (Foto: )

Onder Ons in Veenendaal vergeet ouderen niet

Veenendaal - De meisjes en de vrijwilligers van Onder Ons aan de Fluitersstraat in Veenendaal wilden de ouderen laten weten dat ze er niet alleen voor staan en niet vergeten worden. Floor, Daphne, Elja en Dana hopen dat meer mensen hun voorbeeld volgen om ouderen in de buurt of iemand die je kent een (zelfgemaakt) kaartje te sturen of in de brievenbus te doen.

Op initiatief van vier enthousiaste meiden heeft Onder Ons hulp gehad voor een mooie actie. Alle ouderen die altijd bij het maaltijdproject komen eten en nu niet kunnen komen, kregen een zelfgemaakte kaart met een bemoediging op hun deurmat. Daarop stond ook een nummer van de coördinator dat ze kunnen bellen voor een praatje, boodschapje of een andere hulpvraag.De vrijwilligers die normaal bij de maaltijd helpen, stellen zich nu beschikbaar om de ouderen te bellen of een boodschap te doen.

Voorbeeld

De meisjes en de vrijwilligers van Onder Ons wilden de ouderen laten weten dat ze er niet alleen voor staan en dat ze niet vergeten worden. De 4 meiden, Floor, Daphne, Elja en Dana hopen dat meer mensen dit voorbeeld zullen volgen om ouderen in de buurt of iemand die je kent een (zelfgemaakt) kaartje te sturen of in de brievenbus te doen. ''Samen komen we door deze moeilijke tijd heen!,'' aldus Jan en Jannie Roelofsen van Onder Ons.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden