Baggio ontvangt 100.000 + van Spotify.
Baggio ontvangt 100.000 + van Spotify. (Foto: VINCO-BME)

Baggio ontvangt 100.000+ streams voor Abba-hit

Rhenen - Een uitermate verraste Baggio nam afgelopen vrijdag een door Universal en Vinco BME aangeboden award in ontvangst voor het behalen van 100.000+ streams op Spotify van zijn single “Does your mother know”.

Uiteraard werd dit in afgeslankte en aangepaste vorm gevierd want door de Corona crisis was het management gedwongen de geplande festiviteiten te cancelen en ontvingen zowel Baggio als zijn team hun award thuis en vierden zij dit online met elkaar.

De Rhenense zanger Baggio bracht “Does Your mother know” uit met toestemming en goedkeuring van ABBA en Universal, en in samenwerking met Sean Rogers van Hey World Productions in Nashville. Het idee hiervan ontstond na zijn deelname aan The Voice of Holland waarbij hij met zijn eigen versie van dit alom bekende nummer de 4 coaches binnen 22 seconden liet draaien. Dit aantal streams bewijst maar weer dat het nummer absoluut nog niet in de vergetelheid geraakt is.

Druk

Baggio is momenteel erg druk met het produceren van muziek voor andere muzikanten en uiteraard de laatste puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ aan het zetten voor zijn jaren 80 album dat begin deze zomer uit zal komen.

Baggio heeft in februari zijn nieuwe single opgenomen in Nashville met de Amerikaanse zangeres Veronica Sarria. Uiteraard hebben ze direct de videoclip opgenomen in Amerika. Deze single is de aftrap voor het jaren 80 album dat enige tijd later dit jaar zal verschijnen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden