DJ 4-Get it - Industrieel Gebonk
DJ 4-Get it - Industrieel Gebonk (Foto: DJ 4-Get it)

Industrieel Gebonk voor de fans; Veenendaalse dj maakt nieuwe mix

Veenendaal - De Veenendaalse DJ 4-Get it heeft een nieuwe mix uitgebracht. Hij heet "Industrieel Gebonk" en is te vinden op het YouTube-kanaal van Veense Peper. Oorspronkelijk wilde 4-Get it de mix eind april uitbrengen, maar vanwege de corona heeft hij de release-datum naar voren gehaald. Zodoende hebben de mensen wat afleiding, nu het leven nagenoeg stil is gelegd.

"Industrieel Gebonk" is een hardcore-mix, speciaal voor de mensen die hem nog kennen uit zijn tijd in de Amsterdamse underground, of van de Rave Clash feesten in poppodium Escape. Inmiddels is dat al zo'n vijftien tot twintig jaar geleden, en is het niet meer alles hardcore wat de klok slaat.

In zijn eerdere mixen "Welkom in Veenendaal" (2018) en "Zomertijd" (2019) zat wel een beetje hardcore verwerkt, maar de meer rustige stijlen overheersten. In "Industrieel Gebonk" wordt er binnen vijf minuten opgebouwd naar hardcore - en blijft het een half uur doorstampen.

Greta Thunberg

De hardcore-hit "Industrialized World", die DJ 4-Get it eerder dit jaar uitbracht als ondersteuningsverklaring voor Bernie Sanders is opgenomen in de mix. Net als de single "How Dare You", waarmee de Veenendaler Greta Thunberg in het zonnetje zette.

Sowieso zijn de leden van Veense Peper erg productief in corona tijd. Binnen een tijdsspanne van een week zijn er maarliefst drie edities van het VEENENDAAL REMIX PROJECT uitgebracht. In dit project maken DJ 4-Get it en De Vuist allebei hun eigen Veense remix van een bekend (of minder bekend) nummer. De afgelopen week zijn Terapia (Ramirez), On and On (Erykah Badu) en Eins, Zwei, Polizei (Modo) geremixed. Deze week kan Down Under (Men at Work) aan dat rijtje worden toegevoegd.

De Vuist heeft een toespraak van premier Rutte, over de corona crisis op een beat gezet. Het resultaat is uitgebracht onder de naam "Staatscrisis".

Het werk van De Vuist en DJ 4-Get it is te vinden op het YouTube-kanaal van Veense Peper.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden