Afbeelding
Winkelstad Veenendaal

Veenendaal On Ice terug van weggeweest: ‘Een fantastisch evenement voor Veenendaal en omgeving’

27 september 2023 om 08:30 Activiteiten Tips van de redactie

VEENENDAAL Na jaren van afwezigheid is Veenendaal On Ice terug van weggeweest. De vierde editie van de ijsbaan vindt plaats van vrijdag 15 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 op de Duivenweide in Veenendaal. 

Het bestuur van de stichting Veenendaal On Ice is ervan overtuigd dat er een solide en succesvol evenement kan worden georganiseerd. ,,We verwachten dit jaar een gezellig en verantwoord evenement te realiseren”, vertelt Ate Brouwer, voorzitter van de stichting. ,,In voorgaande edities hebben we gemerkt dat Veenendaal On Ice een fantastisch evenement is voor Veenendaal en omgeving.”

ACTIVITEITEN

In de week voor de kerstvakantie vindt schoolschaatsen plaats en in de kerstvakantie worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. ,,De komende weken zullen we er alles aan doen om een geweldig evenement te realiseren”, aldus Brouwer. ,,Echter kan Veenendaal On Ice niet bestaan zonder partners. Het zal geweldig zijn als oude en nieuwe partners zich aansluiten bij dit evenement.”

Meer informatie over Veenendaal On Ice is binnenkort te vinden op www.veenendaalonice.nl. Wil je partner of vrijwilliger worden? Neem dan contact op met: veenendaalonice@gmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie