Erika van den Bosch uit Veenendaal is genomineerd als  'Secretaresse van het Jaar 2020'.
Erika van den Bosch uit Veenendaal is genomineerd als 'Secretaresse van het Jaar 2020'. (Foto: )

Veenendaalse genomineerd voor 'Secretaresse van het Jaar 2020'

Veenendaal - Erika van den Bosch uit Veenendaal is genomineerd voor de titel 'Secretaresse van het Jaar 2020'. Zij is één van de zes overgebleven kanshebbers. Erika is management-assistente bij BAM Bouw en Techniek.

De tweede selectieronde zit erop voor de deelnemers aan de verkiezing van de Secretaresse van het Jaar 2020. Iedere deelnemer in de top 10 heeft zichzelf gepresenteerd met een video waarin hij of zij laat zien waarom juist hij of zij de Secretaresse van het Jaar 2020 moet worden. Nadat de vele stemmen van het publiek waren geteld en de ook de jury haar oordeel had gegeven bleken zes kandidaten de meeste stemmen te hebben verkregen. Om de veiligheid en gezondheid van deelnemers en gasten te waarborgen is de grande finale van de verkiezing verplaatst naar 16 juni. 

Derde ronde

De genomineerden nemen op 14 april deel aan een derde selectieronde, waarin zij zich presenteren voor de onafhankelijke jury en hun medekandidaten. Uiteindelijk strijden drie kandidaten op 16 juni in het Corendon Village Hotel Amsterdam om de eer de 35ste Secretaresse van het Jaar te zijn en daarmee de nieuwe ambassadeur voor het secretaressevak. Behalve de titel en het ambassadeurschap, staat de winnaar een uitdagend jaar te wachten. Zo maken ook presentaties over het vak aan collega’s, bedrijven en overheden, en radio- en tv-interviews deel uit van de activiteiten van de ‘Secretaresse van het jaar’. Mogelijk hoort daar ook dit jaar weer een uitnodiging voor de uitblinkerslunch van het Koninklijk Huis bij.

De Co-manager

Het thema van de verkiezing is dit jaar ‘De Co-manager'. De organisatie: ''Wat is een manager zonder haar of zijn rechterhand? Als secretaresse doe je veel meer dan alleen typen en afspraken inplannen: je regelt, organiseert en ontzorgt. Kortom: met jouw helicopterview maak jij jezelf onmisbaar.''
De verkiezing voor ‘Secretaresse van het jaar 2020’ bijwonen? Aanmelden kan via de website www.secretaressevanhetjaar.nl.

Schroevers

De organisatie is in handen van Schoevers, een van de bekendste en meest gerenommeerde particuliere onderwijsinstellingen van Nederland. Schoevers biedt circa 80 opleidingen voor hooggekwalificeerde secretaresses en managementsupportprofessionals, op erkend MBO- en HBO-niveau, in deeltijd- en in voltijdonderwijs.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden