Ook Eijerkamp sluit tijdelijk fysieke winkels

Veenendaal -  Ook woonwinkel Eijerkamp sluit fysieke winkels in Zutphen & Veenendaal om verspreiding COVID-19 te beperken. Eijerkamp blijft bestellingen leveren & online webshop blijft open. Eijerkamp sluit vanaf vrijdag 20 maart de fysieke woonwinkels in Zutphen en Veenendaal tot nader bericht om verdere verspreiding van COVID-19 te beperken.

Ook CILO, Citystore LOTS en Trendhopper Zutphen, onderdeel van Eijerkamp Retail Groep, zijn vanaf vrijdag 20 maart tot nader bericht gesloten. Eijerkamp blijft bestellingen leveren en de online webshop blijft open, waarbij de woonwinkel de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgt en ook haar klanten vraagt alle maatregelen strikt te hanteren.
Hans-Jaap Eijerkamp: “Al ruim 90 jaar is Eijerkamp trots op haar klanten en medewerkers. De gezondheid van onze klanten, collega’s en hun families heeft voor ons dan ook de hoogste prioriteit. We kunnen de gezondheid en veiligheid niet meer voldoende garanderen en daarom zijn onze fysieke winkels tot nader bericht gesloten. Het raakt ons in ons hart dat wij onze klanten op dit moment niet welkom kunnen heten in onze woonwinkels, maar vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen.”
Eijerkamp Retail Groep blijft alle bestellingen leveren, waarbij de woonwinkel de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgt. Ook vraagt Eijerkamp haar klanten om deze maatregelen strikt te hanteren.
In deze bijzondere tijd staat Eijerkamp graag voor haar klanten klaar, via info@eijerkamp.nl, de website chat en sociale media. Klanten kunnen daar terecht met al hun woonvragen, om van hun huis, juist nu, een fijn thuis te maken. Het grootste deel van de Eijerkamp collectie met ruim 150 woonmerken is tevens online te bekijken en te bestellen. Eijerkamp blijft beperkt telefonisch bereikbaar via 0575 583 600.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden