Op 9 maart gaat Gert-Jan Segers, de partijleider van de ChristenUnie, in Veenendaal in gesprek met Veenendalers. (Foto: Niek Stam)
Op 9 maart gaat Gert-Jan Segers, de partijleider van de ChristenUnie, in Veenendaal in gesprek met Veenendalers. (Foto: Niek Stam) (Foto: Niek Stam +31654291314)

In gesprek met Gert-Jan Segers in Veenendaal

Veenendaal -  Op maandag 9 maart gaat Gert-Jan Segers, de partijleider van de ChristenUnie, in Veenendaal in gesprek met inwoners van de provincie Utrecht. Wat zijn de komende jaren de belangrijkste kwesties voor ons land? Hoe kunnen we samenleven met tijd en aandacht voor elkaar?


‘De komende maanden schrijven we aan ons verkiezingsprogramma en daarvoor wil ik graag horen waar het hart van mensen klopt’, legt Segers de bedoeling van de gespreksavond uit. ‘Wat zijn uw dromen voor ons land, waar kan de ChristenUnie en waar kan ik mee aan de slag. Ik ken Nederland als een land waar we echte aandacht hebben voor onze naaste. Die kant van ons land wil ik versterken. Ik hoor graag welke ideeën mensen in Veenendaal en in de provincie Utrecht hiervoor hebben.’

Bram Rebergen

Tijdens de avond zal Bram Rebergen, inwoner van Veenendaal en directeur van Youth for Christ, het gesprek met de zaal leiden. Segers: 'We vinden onze inspiratie niet op de vierkante kilometer Den Haag, maar juist door gesprekken in het land.’ Bezoekers hebben tijdens de avond de gelegenheid om zelf een onderwerp aan te dragen waarover men in gesprek wil gaan. Op 9 maart zijn bezoekers welkom in Downtown, Tuinstraat 133 in Veenendaal. Om 20:00 uur begint het plenaire programma. Er zijn nog plekken om met Gert-Jan Segers in gesprek te gaan, aanmelden kan via de website van de ChristenUnie: www.christenunie.nl/ingesprek

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden