V.l.n.r. Arie Den Hartog (ARC Real Estate Partners), Pascale Davelaar en Jan Davelaar (Davelaar Sport)
V.l.n.r. Arie Den Hartog (ARC Real Estate Partners), Pascale Davelaar en Jan Davelaar (Davelaar Sport) (Foto: )

Startschot vernieuwing Passage/Corridor

Veenendaal -  ARC Real Estate Partners, eigenaar van Winkelcentrum Passage Corridor in het centrum vanVeenendaal, heeft recent met Davelaar Sport een huurovereenkomst gesloten voor een winkel in de te realiseren nieuwbouw van het winkelcentrum. Met het tekenen van deze huurovereenkomst is het ‘startschot’ gegeven voor de vernieuwing van het winkelcentrum.

De verwachting is dat de werkzaamheden eind 2021 zijn afgerond. Voordat Davelaar Sport haar deuren opent in de nieuwbouw, verhuizen zij naar een andere ruimte in het winkelcentrum. Hiermee maken zij plaats voor de geplande verbouwingswerkzaamheden.
De sportzaak van minimaal 500 m2, die eind 2021 wordt geopend, wordt de grootste sportzaak van Veenendaal en wordt een waar ‘sportexperience center’.

Volste vertrouwen

Jan Davelaar, eigenaar van Davelaar Sport: “Wij zijn heel blij met het bereiken van deze overeenkomst. Wij komen op een top locatie te zitten in de vernieuwde Passage Corridor en door een lang contract af te sluiten geven wij aan dat wij het volste vertrouwen hebben in het nieuwe winkelhart van Veenendaal en Veenendaal als koopstad van de regio.”
Tot die tijd ontvangt Davelaar Sport klanten graag in de tijdelijke winkel aan de Passage 50, die op 4 april feestelijk geopend wordt. De uitverkoop in het huidige pand aan de Passage 47-49 is inmiddels gestart. Arie den Hartog, partner bij ARC Real Estate Partners: ‘’Davelaar Sport is al decennia voor sportliefhebbers een begrip in Veenendaal. Wij weten zeker dat een gedreven ondernemer zoals Jan Davelaar met deze nieuwe formule, één van de grote trekkers wordt van het winkelcentrum.’’

Versplein

De vernieuwing van Passage Corridor omvat, naast het vergroten en transformeren van het plein tot een aantrekkelijk ‘versplein’, ook de realisatie van een nieuwe entree aan de Brouwersgracht. Tevens wordt een aantal winkels verplaatst en vernieuwd. Eind vorig jaar werden nieuwe huurovereenkomsten gesloten voor een Albert Heijn supermarkt en een Gall & Gall slijterij.Albert Heijn verplaatst richting de passage en opent hier dit jaar een supermarkt met hun nieuwste concept.
Passage Corridor bevindt zich in het kernwinkelgebied van Veenendaal en bestaat uit circa 30.000 m2 winkeloppervlak en heeft meer dan 100 winkels. Daarnaast beschikt het winkelcentrum over twee parkeergarages met 900 parkeerplaatsen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden