Schildergroep Verrassende Streken Veenendaal e.o.
Schildergroep Verrassende Streken Veenendaal e.o. (Foto: Amber Windt)

Expositie 'Verrassende Streken' groot succes

Amerongen - Daar hangt het dan: Je werk en dat van 10 collega-kunstenaars. Een gevoel van trots bekruipt je evenals een gevoel van spanning: "Hoeveel mensen komen hierop af? Is het de moeite waard?". Nu, een paar dagen verder mogen we zeggen dat de Expositie "Verrassende Streken" een overweldigend succes is geworden. 

Honderden mensen hebben de weg gevonden naar de Napoleonschuur in Amerongen. De collectie was dan ook indrukwekkend te noemen, getuige de vele reacties die wij als schildergroep hebben ontvangen. Gevarieerd, kleurrijk, talentvol, uitgebreid, van hoge kwaliteit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat vele kunstwerken hun weg naar een blije kunstverzamelaar hebben gevonden.
Dat maakt je als beeldend kunstenaar toch wel een beetje trots. Opvallend was ook dat de vele bezoekers een lange tijd doorbrachten in de mooie expositieruimte. Het was een gezellig samenzijn van vele Veenendalers en tevens familieleden en vrienden van de schilders, die van heinde en verre gekomen waren. Een hapje en een drankje, verzorgd door de groep zelf, droeg daar zeker aan bij.

Foto's

Prachtig om te zien hoe de bezoekers een aantal malen alle kunstwerken bekeek, aan de kunstenaars, die allen aanwezig waren, uitleg vroegen over de werken en vele foto's maakten. Een "persmomentje" leverde de bijgaande foto op, die de blije en dankbare gezichten toont van de kunstenaars. Graag danken wij alle belangstellenden voor hun bezoek.
De afspraak is gemaakt om over vijf jaar, ter gelegendheid van het dan derde lusrtum van de groep, wederom een expositie te organiseren. Dat betekent dat wij weer hard aan het werk gaan om vele nieuwe schilderijen te maken. Wij hopen dan ook het het publiek te zijner tijd weer kunnen verrassen met volgende "Verrassende Streken"

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden