T.V.S. 1 deelt de punten in Spakenburg tegen Bunshot

Scherpenzeel - In de vierde wedstrijd van het seizoen moest de Scherpenzeelse tafeltennisclub T.V.S. 1 het in Spakenburg opnemen tegen Bunshot 1. De Scherpenzelers moesten het in deze wedstrijd doen zonder kopman Jan van de Beek anders had er wellicht nog wel meer ingezeten dan de 5-5 die nu werd bereikt.

Edwin Vetkamp won tweemaal en kreeg zijn derde zege kado door opgave van de tegenstander. Dennis Wijsbeek won eenmaal en invaller Erwin Oussoren kwam niet tot winst. Het vijfde punt werd behaald doordat Vetkamp en Wijsbeek het dubbel wonnen.

In de openingspartij won Edwin Vetkamp overtuigend in drie games van Rob Boers maar de gastheren kwamen op gelijke hoogte door een nederlaag van Dennis Wijsbeek tegen Henk de Jong eveneens in drie games. Invaller Erwin Oussoren slaagde er niet in om Bennie van Luit te verrassen en ging ook in drie games ten onder. De stand werd echter voor de pauze weer gelijkgetrokken doordat Vetkamp en Wijsbeek het dubbelspel wonnen met 11/7, 7/11, 11/9 en 11/2, tussenstand derhalve dus 2-2.

Na de pauze zette Vetkamp T.V.S. weer op voorsprong door een gedegen overwinning op de Jong in vier games, maar doordat Oussoren ook zijn tweede partij verloor tegen Boers, hij wist wel een game te pakken, werd de stand weer gelijk, 3-3. Hierna namen de gastheren weer de leiding doordat Wijsbeek na een spannende partij met 7/11, 11/7, 10/12, 14/12 en 4/11 verloor van van Luit. Vervolgens ging Oussoren ook in zijn derde partij tegen de Jong onderuit zodat het opeens 3-5 achter was. Een gelukje was hierna dat van Luit niet kon aantreden voor zijn partij tegen Vetkamp zodat Vetkamp de zege kado kreeg waarna Wijsbeek geen problemen tegenkwam in zijn slotpartij tegen Boers en won met 11/5, 11/5 en 11/4 waardoor de wedstrijd eindigde in een 5-5 gelijkspel.

In de vijfde competitie ronde staat er weer een thuiswedstrijd op het programma in “de Breehoek”, dan komt Barneveld 1 op bezoek, deze wedstrijd wordt gespeeld op Maandag 2 Maart.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden