Aangifte doen in de bibliotheek. Het kan binnenkort in Veenendaal.
Aangifte doen in de bibliotheek. Het kan binnenkort in Veenendaal. (Foto: )

Aangifte doen bij de bibliotheek

Veenendaal -  In maart en april kan iedereen die zelfstandig de jaarlijkse belastingaangifte wil doen gratis gebruikmaken van de speciaal hiervoor ingerichte laptops en printers van Bibliotheek Veenendaal. Ook is er informatie te vinden over leren werken met een DigiD en verwijst de Bibliotheek door naar organisaties die helpen bij het invullen van de aangifte.


Om belastingaangifte te doen, heb je een DigiD nodig.
Nog niet iedereen heeft een DigiD of weet hoe ze daarmee moeten werken. Tijdens de inloopsprekuren van het Taalhuis kan iedereen die meer wil leren over hun DigiD, digitale vaardigheden of werken met de digitale overheid terecht.
De inloopspreekuren van het Taalhuis vinden wekelijks plaats op dinsdag (16.00-20.00 uur) en woensdag (10.00-12.00 uur) en zijn open voor iedereen die de Nederlandse taal en/of digitale vaardigheden wil leren of verbeteren.
Op alle dinsdagen in maart en april kan iedereen tijdens openingstijden (10.00-20.00 uur) gebruikmaken van speciaal ingerichte laptops in de Bibliotheek voor de belastingaangifte.
Op woensdag 4 en vrijdag 6 maart en woensdag 8 april (13.00-17.00 uur) helpen speciaal opgeleide vrijwilligers met de aangiftes in buurthuis ’t Turfke.
Maak vanaf 17 februari een afspraak via centralevoordeur@veens-welzijn.nl of (0318) 54 43 13.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden