Jumbo Extra’s, het nieuwe klantenprogramma van Jumbo Supermarkten, is vanaf deze week beschikbaar voor iedereen die boodschappen. (Foto: PR)
Jumbo Extra’s, het nieuwe klantenprogramma van Jumbo Supermarkten, is vanaf deze week beschikbaar voor iedereen die boodschappen. (Foto: PR) (Foto: )

Klantenprogramma Jumbo's ook in Veenendaal

Veenendaal - Jumbo Extra’s, het nieuwe klantenprogramma van Jumbo Supermarkten, is vanaf deze week beschikbaar voor iedereen die boodschappen doet bij de Jumbo´s van ondernemers Hoek, van Aanholt en Huibers in Veenendaal.

Met Jumbo Extra’s wil Jumbo boodschappen doen nog leuker en makkelijker maken.
Via de Jumbo Extra’s app of pas sparen klanten punten bij het boodschappen doen en wisselen ze deze in voor de leukste extra’s.
Daarnaast profiteren ze met de app van extra services, zoals vlotter winkelen en digitaal zegels sparen.

App activeren of pas

Wie wil deelnemen aan Jumbo Extra’s kan via Google Play Store of de App Store de Jumbo Extra’s app downloaden. Gebruikers kunnen binnen één minuut hun digitale Jumbo Extra pas activeren.
Wie liever niet met een app werkt, kan in de winkel ook gratis een gewone pas ontvangen. Door de app of de pas aan de kassa te scannen, ontvangen klanten automatisch punten voor gekochte spaarproducten. Deze verschillen per deelnemer en zijn afhankelijk van voorkeuren en koopgedrag.
InwisselactiesJumbo Extra’s heeft veel voordelen. Klanten kunnen bijvoorbeeld gespaarde punten inwisselen voor gratis boodschappen, de hoogste korting krijgen op dagjes uit, extra zegels ontvangen voor spaaracties of profiteren van één van de andere Extra’s.
De nieuwe inwisselacties zijn steeds terug te vinden in de app, op de website of in een e-mailbericht.
Met de Jumbo´s extra´s kunnen consumenten in de app aangeven of ze willen meesparen voor actie´s en of ze wel of niet een kassabon willen ontvangen. De consument kan zelf de pas of app bij de kassa scannen voor het afrekenen.
Op deze manier wordt het nog vlotter winkelen bij Jumbo.

Spaaractie

Nieuwe spaaractie voor Casa Mesa servies. Op 26 februari start ook de nieuwe spaaractie van Jumbo.
Er kan gespaard worden voor hoge kortingen op diverse servies van hoogwaardig porselein of Portugees aardewerk. Klanten kunnen naast reguliere zegels ook kiezen om digitaal zegels te sparen via de Jumbo Extra´s app
De Jumbo´s in Veenendaal vindt u aan het Ronde Erf, Paddestoelenlaan, Dr.S. de Bruïnestraat en P.W.A. Park.
De medewerkers staan daar klaar om de consumenten te helpen met de Jumbo Extra’s. Bekijk de welkomsverrassingen en meer informatie over de Jumbo Extra´s en de servies spaaractie op www.jumboveenendaal.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden