De Snollebollekes komen naar de Rijnweek in Rhenen.
De Snollebollekes komen naar de Rijnweek in Rhenen. (Foto: )

Snollebollekes komen naar de Rijnweek 2020

Rhenen - Het kwam de afgelopen jaren vaak voor dat de Veerwei in Rhenen met vijftienduizend mensen van links naar rechts ging. De sponsoren van de Rijnweek maken het mogelijk dat dit jaar de originele band naar de Rijnweek komt. De helden van de hoempapa muziek, Snollebollekes, vormen dit jaar de hoofdact op de Hollandse avond op vrijdag 10 juli.


Snollebollekes is een feestact die is opgericht door cabaretier Rob Kemps en dj's Jurjen Gofers en Maurice Huismans. Het trio heeft zich toegespitst op het genre après-ski- en carnavalsmuziek. Kemps beschrijft de muziek als 'een combinatie van moderne sound met hoempapa'. Snollebollekes gaat dit jaar eerst naar het Gelredome op 27 & 28 maart en 1 & 4 april en komt daarna naar de Rijnweek in Rhenen om voor het Nederlandse publiek een optreden te geven. Dit optreden is uiteraard gratis toegankelijk.
“De toevoeging van Snollebollekes aan de programmering van de Rijnweek 2020 is een unieke gebeurtenis in Rhenen. In overleg met de sponsoren van de Rijnweek is het gelukt deze unieke act te kunnen presenteren aan het publiek van de Rijnweek”, aldus Peter van der Jagt, voorzitter van de Rijnweek in Rhenen.
Snollebollekes en andere, nog te presenteren, acts gaan de Rijnweek Rhenen van vrijdag 3 t/m zaterdag 11 juli weer het mooiste gratis festival van Nederland maken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden