Marian Glasmeier weet voor Bliss Shine For Cancer veel in te slaan tijdens het gratis winkel-minuut. (Deze foto: Bibi Neuray/Photo Republic, andere foto's: Pieter Vane)
Marian Glasmeier weet voor Bliss Shine For Cancer veel in te slaan tijdens het gratis winkel-minuut. (Deze foto: Bibi Neuray/Photo Republic, andere foto's: Pieter Vane) (Foto: )

Kruidvat in Veenendaal-oost geopend

Veenendaal - Kruidvat heet alle klanten uit Veenendaal en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan Stuivenbergheem 5-11. Dinsdag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere actie. Als allereerste klant mocht Marian Glasmeier één minuut gratis winkelen om producten te verzamelen voor stichting Bliss Shine For Cancer. Dit is een Veenendaalse stichting die zich hard maakt voor het organiseren van verwendagen voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Marian wist een flink aantal producten te verzamelen, waaronder verzorgingsproducten.

"Het is ontzettend leuk om een nieuwe winkel te openen en dubbel zo leuk als we daarmee een goed doel steunen. Het is fijn dat we een bijdrage kunnen leveren aan het goede werk van Bliss Shine For Cancer", vertelt winkelmanager Nadine Brouwer. De nieuwe winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen. Nadine en haar team zijn trots: "We nodigen iedereen uit Veenendaal en omgeving uit om bij de nieuwe winkel te komen kijken."

Bliss Shine For Cancer

Mariam Glasmeijer is ontzettend blij met de minuut gratis winkelen. Zij zegt: "Ik wil Kruidvat hartelijk bedanken voor de steun. Ik heb veel kunnen shoppen om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor Bliss Shine For Cancer. Daarbij komen de verschillende producten goed van pas en dat is geweldig! Ik weet zeker dat Bliss Shine For Cancer hun gasten extra kunnen verwennen door middel van de producten die ik vandaag heb kunnen scoren!" Marian winkelt voor dit mooie doel op initiatief van het team informatrices uit het informatiecentrum voor de nieuwbouwwijk Veenendaal-oost.

Over Kruidvat

Kruidvat telt meer dan 1.230 winkels in Nederland, België en Frankrijk en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto 'Steeds verrassend, altijd voordelig' door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden