Mark Klaasen (l.) van KWS heeft de megafoon aan Arie Heuvelman overhandigd. (Foto: Dick Gijsbertsen)
Mark Klaasen (l.) van KWS heeft de megafoon aan Arie Heuvelman overhandigd. (Foto: Dick Gijsbertsen) (Foto: Dick Gijsbertsen)

Arie Heuvelman ontvangt megafoon van KWS Veenendaal

Veenendaal - G.V.V.V. heeft trouwe en hartstochtelijke supporters. Toch is een doorsnee blauwe aanhanger relatief rustig van aard. Bij thuiswedstrijden is het publiek lang niet zo uitbundig als de aanhang van bijvoorbeeld HHC of Katwijk, zoals vanmiddag ook weer bleek bij de thuiswedstrijd tegen laatstgenoemde opponent.

Gezang en vlagvertoon komen toch vooral uit de hoek van het uitpubliek. Het zal met bescheidenheid te maken hebben. Maar dan hebben wij gelukkig Arie Heuvelman nog. Arie is nooit te beroerd om even een rondje langs de tribunes te maken om met zijn onmiskenbare en aanstekelijke stem drie keer ‘Alle blauwen vliegen!’ te roepen, door het publiek beantwoord met ‘Heej, heej, heej’ en de derde keer met ‘Laaalalalala!’.

Daarna bedankt hij ‘zijn’ publiek keurig netjes voor de medewerking. Sponsor Klaasen Witgoed Service uit Veenendaal heeft bedacht dat het allemaal nog wel wat uitbundiger kan aan de blauwe zijde van het Panhuis en verraste Arie tijdens de rust met een prachtige blauw-witte megafoon. Arie was al niet echt te missen, maar vanaf nu zal hij vast nog meer mensen kunnen laten meebrullen!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden