DOVO JO14-1 krijgt in de rust aanwijzingen van de gepassioneerde trainer Ben Schinkel, op de achtergrond trainer Cor van Triest en teammanager Fred Elbertsen.
DOVO JO14-1 krijgt in de rust aanwijzingen van de gepassioneerde trainer Ben Schinkel, op de achtergrond trainer Cor van Triest en teammanager Fred Elbertsen. (Foto: YouTube Jaap voetbal)

DOVO JO14-1 trekt goede lijn door!

Veenendaal - Zaterdag 15-2-2020 werd de vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tussen AFC Quick 1890 JO14-1 - Voetbalvereniging DOVO JO14-1

Voor aanvang zie https://youtu.be/SQuSfXtnZik

Amersfoortsche Football Club Quick 1890 of Quick is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit de stad Amersfoort. De club is opgericht op 1 oktober 1890 en is daarmee een van de oudste voetbalclubs van Nederland. Het eerste elftal van de club speelt in de Derde klasse zondag (seizoen 2019/20). (Bron:Wikipedia).

Voor de 1e helft zie https://youtu.be/TW-0pWpde2k         De eerste helft gaven de verdedigers van beide teams geen krimp en bleef het 0-0.

Voor de 2e helft zie https://youtu.be/M6OfW1jK-Ak                De tweede helft was meer een open wedstrijd, waar beide teams wel wat kansjes kregen. Er werd echter niet gescoord. Voor DOVO was het wel belangrijk dat we de 0 hielden. Verder werden er niet zoveel kansen gecreëerd.

Volgende week is er weer een oefenwedstrijd thuis tegen VVIJ JO14-1.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden