Pascal van Wijk (l.) en René van Maasakkers (m.) ondertekenen de partnerovereenkomst onder toeziend oog van Marc Prins.
Pascal van Wijk (l.) en René van Maasakkers (m.) ondertekenen de partnerovereenkomst onder toeziend oog van Marc Prins. (Foto: G.V.V.V.)

G.V.V.V. tekent samenwerkingsovereenkomst met Vitesse

Veenendaal - Om de jeugdopleiding van G.V.V.V. op een hoger niveau te brengen wordt er in de regio samenwerking gezocht met Betaald Voetbal Organisaties. De eerste vereniging waarmee een overeenkomst is gesloten is Vitesse.

Op het prachtige trainingscomplex van Vitesse op Papendal werd de overeenkomst getekend door Pascal van Wijk algemeen directeur van Vitesse en René van Maasakkers bestuurslid voetbalzaken van G.V.V.V.
Onder toeziend oog van Marc Prins VTZ scouting bij G.V.V.V. werden de handtekeningen gezet. Als contactpersoon met de BVO’s heeft Marc de voorbereidingen en besprekingen gevoerd om tot een optimale samenwerking te komen.

De samenwerking richt zich op drie niveaus; spelers, trainers en ontwikkeling vereniging. Er zullen wedstrijden tussen de jeugdteams worden georganiseerd, talentvolle spelers komen in beeld bij Vitesse. De ontwikkeling van de jongere spelers zal met name bij G.V.V.V. plaatsvinden waarbij er ook een samenwerking is tussen de trainers van G.V.V.V. en Vitesse.
Trainers kunnen stage lopen op Papendal en Vitesse zal ook trainingen bij G.V.V.V. organiseren. Hoofd jeugdopleiding Jacko Stuivenberg zal samen met Marc Prins en Cees Jansen VTZ kader hierover de contacten onderhouden.

Om de samenwerking zichtbaar te maken is er een speciaal partnerclub bord gemaakt welke een prominente plek krijgt op sportpark Panhuis. Ook zal de jeugdafdeling tegen een speciaal tarief in de gelegenheid worden gesteld om een wedstrijd van Vitesse 1 in de GelreDome te bezoeken.

Met deze samenwerking wordt een volgende stap gezet om de jeugdopleiding van G.V.V.V. in de regio op een hoger niveau te brengen. Dit betekent dat jeugdspelers alle faciliteiten worden geboden om zich individueel te ontwikkelen en in teamverband met plezier samen te spelen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden