Het Bloed Kruipt (waar het niet gaan kan)
Het Bloed Kruipt (waar het niet gaan kan) (Foto: Nol Havens)

Concert van VOF de Kunst in Theater Lampegiet

Veenendaal - De muzikanten van VOF de Kunst vullen de zaal met aanstekelijke energie. Oude hits, nieuwe muziek, meezingers, luisterliedjes, verhalen en soms een special guest. De voorstelling ‘Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan)’ is een feest der herkenning.

Feest der herkenning voor iedereen
Even terug naar de nazomer van 1983. Uit alle radio’s klinkt dat ene aanstekelijke lied ‘Suzanne’. Nummer één in de hitlijsten, iedereen zingt het mee. Vanuit het niets verovert VOF de Kunst het hele land!
Als ‘Suzanne’ ook buiten de Nederlandse grenzen een hit blijkt te zijn (met ‘Susanna’) reizen de muzikanten maandenlang door bijna alle Europese landen. Uiteindelijk gaan er wereldwijd meer dan 3 miljoen exemplaren van ‘Susanna’ over de toonbank.

Enkele jaren later doet VOF de Kunst dit succes nog eens dunnetjes over. Want opeens drinken we overal ‘Eén Kopje Koffie’. Het lied galmt door kroegen, zalen en stadions. De hits blijven zich aaneenrijgen: ‘Retour Sneek’, ‘Oude Liefde Roest Niet’, ‘Waar Heb Ik Jou Meer Gezien’, gevolgd door ‘Dikkertje Dap’ en andere legendarische liedjes van Annie M.G. Schmidt.

VOF de Kunst is nog altijd even energiek en aanstekelijk als toen!

Van alle muzikale markten thuis
Van 1996 tot en met 2006 speelde VOF de Kunst in samenwerking met Erik van Muiswinkel familievoorstellingen voor uitverkochte zalen en waren ze de eerste band met popmuziek voor kinderen.
VOF de Kunst heeft inmiddels genoeg repertoire om zich aan te kunnen passen voor theater-, festival- en cluboptredens. Onvervalste nederpop met hun oude hits ‘Suzanne’ en ’Een kopje koffie’, maar ook nieuw werk.

Meer informatie
Vrijdag 6 maart in Theater Lampegiet. De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €26,00 via www.lampegiet.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden