De IJsselmeer Runners. (Foto: Ton de Kleuver)
De IJsselmeer Runners. (Foto: Ton de Kleuver) (Foto: Ton de Kleuver)

Een goed gevoel komt niet zomaar, doe ook mee!

Veenendaal - Geen vragen meer maar actie. Wij lopen voor een goed doel lekker hard. Van vrijdag 5 op zaterdag 6 juni gaan wij van start en lopen in estafettevorm rond het IJsselmeer. Een groep van 30 Stoere meiden en Coole kerels met het hart op de goede plaats gaan dan de uitdaging aan om in totaal 375 kilometer te lopen.

De aftrap is vrijdag 5 juni om 6 uur ’s morgens bij de Jumbo in het Petenbos. Het startschot wordt direct na het ontbijt gegeven door Frits Beckerman, oud wethouder sport.

Wij lopen dan via de Parallelweg, ‘t Goeie Spoor richting Overberg, Woudenberg, Leusden, Hilversum, Amsterdam met de klok mee om het IJsselmeer.

Onze vier zorgvuldig samengestelde teams zullen dan in estafette vorm het parcours gaan lopen. Elk team loopt meerdere gedeeltes van de route met ondersteuning van een fietsnavigator en begeleiders. Uiteraard lopen we in de nacht gewoon door.

Op dit moment wordt nog de laatste hand gelegd aan het draaiboek, De definitieve route is vastgesteld en zo ook de bivak, het vervoer, materiaal en het eten en drinken voor onderweg. Leuk te zien is dat vele ons doel delen en ondersteunen in de vorm van een donatie waarbij de meegestuurde berichtjes ons nu al goed doen.

Wij mogen met trots zeggen dat alles door de 30 deelnemende lopers zelf zo goed als ingevuld en geregeld is. Er is dus al heel veel werk verzet en we staan nu in de startblokken. Meer weten of alles lezen en / of meemaken over dit evenement, volg dan onze website voor de laatste nieuwtjes. Natuurlijk maken we regelmatig een blog en worden alle noviteiten gedeeld via Facebook. Lees dus alles op www.stichtingksva.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden