Some guys have all the luck.
Some guys have all the luck. (Foto: © Some Guys Have All The Luck | The Rod Stewart Story)

Theaterconcert The Rod Stewart Story in Theater Lampegiet

Rod Stewart is één van de belangrijkste rockiconen die er is. In The Rod Stewart Story hoor je de muziek van een wereldster die in de jaren ‘70 en ‘80 een waslijst aan hits scoorde. Het theaterconcert is een grote hit in Engeland en is nu ook te zien in Veenendaal!

Een show met humor en hoge kwaliteit performance
Paul Metcalfe viert samen met zijn live-band en het publiek het leven en de carrière van pop-/rockicoon: Rod Stewart. Menig bezoeker weet niet wat hij hoort en ziet: Paul Metcalfe is bijna niet te onderscheiden van de echte Rod Stewart. Samen met een geweldige band brengt hij het verhaal en de muziek van de wereldster met ontelbare hits op zijn naam. Dit zorgt voor een onvergetelijke avond van grote klasse.
In de eerste helft van de show gaat Paul met een vleugje humor in op Rods pad naar de roem. De tweede helft omvat al het enthousiasme en de energie van een Rod Stewart-concert, waarin swaggering showmanship, publiekparticipatie en een treffend gevoel van plezier elkaar constant blijven versterken.

The best Rod I’ve ever seen
Nog steeds is Rod Stewart, zeker in Engeland, razend populair; zijn stadiontour was in een mum van tijd uitverkocht. Inmiddels is Rod op een leeftijd waarbij een nummer als ‘Hot Legs’ wat minder van toepassing is en dat liever overlaat aan Paul Metcalfe. Hij vertolkt de rol van Rod Stewart op zo’n fantastische manier, dat zelfs Rods familie onder de indruk was. Rods zus Mary Cady: “Paul’s voice and mannerisms were the closest I’ve ever seen to Rod himself” en zijn broer gaf aan: “I’ve seen some Rod’s in my time but Paul is the best one I’ve ever seen.”

Het theaterconcert zit vol met hits als Maggie May (zijn grote doorbraak uit 1971), Some Guys Have All The Luck, I Don’t Want To Talk About It, Da Ya Think I’m Sexy?, Sailing en ga zo maar door.

Meer informatie
Donderdag 5 maart in Theater Lampegiet. De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €32,- via www.lampegiet.nl.

Meer berichten