Win-Win Café in Veenendaal.
Win-Win Café in Veenendaal.

Hé, ga je mee? Naar het Win-Win Café?

Veenendaal - Heb je dat ook wel eens? Je ziet een artikel in de krant dat je aandacht trekt. Uitknippen en bewaren maar, je weet maar nooit… 6 jaar later kom ik dit artikel weer tegen, er is veel gebeurd in die tijd. Dan komt het moment daar, om kennis te maken met de bedenker van het Win-Win Café Ria Brinkhuis.

JA! Ze zijn er nog, aan de Tinneweide 144a te Veenendaal. Gezellig! Best spannend om naartoe te gaan eigenlijk. Gewoon doen! Ik word met open armen ontvangen. Er heerst een ontspannen sfeer. Ria is een en al oor en met oprechte interesse vraagt zij: “Hoe ben je zo bij ons terecht gekomen?”

Ik kan mijn verhaal kwijt en koffiedrinken terwijl ik luister naar anderen. Het Win-Win Café is voor werkzoekenden, werkgevers of mensen met een baan die op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Ook ZZP-ers zijn van harte welkom. We motiveren en helpen elkaar om structuur te vinden. Elkaar ontmoeten, zodat je niet tussen de 4 muren blijft zitten in je eentje, dat is het doel.

Ken je dat? Al tig sollicitaties verstuurd, uitgehuild en klaar met Netflix-series?

Tijd om in beweging te komen; tijd voor koffie en tussen de mensen bij Win-Win Café. De koffie is warm en gratis. Iedere donderdagochtend van half 10 tot 12 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden