Vakantie Win-Win cafe in Veenendaal

Veenendaal - Het Win-Win Café aan de Tinneweide in Veenendaal opent elke donderdagochtend haar deuren. Dit café heeft als doel mensen de gelegenheid te bieden elkaar te ontmoeten, werk te vinden en ervaringen over werk te delen. Veel werkzoekenden die zijn geholpen en ook workshops zijn uitgevoerd ter ondersteuning van hen om werk te vinden en vertrouwen te krijgen om een nieuwe baan aan te gaan.

In de voorjaarsvakantie is het win-win café gesloten. Het Win-win café opent weer op 5 maart. Voor degenen die willen komen naar het win-win café, welkom na de vakantie.

Na de vakantie zullen er weer veel activiteiten worden gehouden. Zo hebben we weer een verwenochtend op 2 april. Tijdens deze ochtend is er een kapster, nagelstyliste, voedingsdeskundige, fotograaf en een imagostyliste aanwezig.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn om langs te komen voor koffie en je ervaringen of mogelijkheden die je kunnen helpen te delen, kom naar het win-win café Veenendaal. Adres: Panorama, De Tinneweide 144a, Veenendaal.

Voor meer informatie, bezoek de win-win cafe-website www.winwin.nl of bezoek Facebook op win-win cafe Veenendaal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden