Gratis winkelen bij de opening van het Kruidvat-filiaal in Veenendaal oost. (Foto: archief)
Gratis winkelen bij de opening van het Kruidvat-filiaal in Veenendaal oost. (Foto: archief) (Foto: )

Minuut gratis winkelen bij opening Kruidvat Veenendaal

Veenendaal - Kruidvat opent op 18 februari nieuwe winkel aan de Stuivenbergheem 5-11 in Veenendaal. Klanten uit Veenendaal en omgeving kunnen een lokaal goed doel nomineren. Een vertegenwoordiger van het winnende goede doel mag één minuut gratis winkelen

Klanten uit Veenendaal en omgeving kunnen zich voor al hun health- en beautyproducten vanaf 18 februari laten verrassen in de nieuwe
Kruidvat -winkel aan de Stuivenbergheem 5-11. Zij vinden snel en eenvoudig hun weg in de winkel en hebben straks volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment in combinatie met het vertrouwde voordeel van Kruidvat en wekelijks verrassende aanbiedingen. Deze feestelijke mijlpaal laat Kruidvat uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan en daarom geeft zij één minuut gratis winkelen weg aan een lokaal goed doel. Via www.kruidvat.nl/openingsactie kunnen klanten een goed doel nomineren. Vervolgens mag een vertegenwoordiger van het winnende goede doel als allereerste klant één minuut gratis winkelen.

Trots 

Winkelmanager Nadine Brouwer is trots op de nieuwe winkel. "Ontzettend leuk dat we de opening kunnen benutten om een lokaal goed doel te ondersteunen. Dat is een mooie manier om dit feestelijke moment extra glans te geven!", vertelt Nadine. "In onze nieuwe winkel staat de klant altijd op nummer één. De winkel is heel overzichtelijk en toegankelijk, zodat klanten zich volop kunnen laten inspireren en gemakkelijk hun weg vinden in ons ruime aanbod van producten. Ook kunnen klanten een beroep doen op deskundig advies van ons winkelteam en profiteren van onze verrassende aanbiedingen. We maken Health, Beauty, Body en Baby toegankelijk met de allerbeste deals en een verrassend assortiment, waarbij we inspelen op de allerlaatste trends. Daarom nodig ik samen met mijn team iedereen uit Veenendaal van harte uit om zélf de proef op de som te nemen en langs te komen in onze nieuwe winkel."

Overzichtelijk

De health- & beautyproducten worden in de nieuwe winkel op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Zo vinden klanten de wekelijkse aanbiedingen en acties in het hart van de winkel. De babyproducten staan achterin, zodat (aanstaande) moeders en vaders in alle rust het uitgebreide aanbod kunnen bekijken. Klanten kunnen met een Jouw extravoordeelkaart bovendien profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden