Wouter van Steenbergen. (Foto: Marnix Klooster)
Wouter van Steenbergen. (Foto: Marnix Klooster) (Foto: MARNIX KLOOSTER FOTOMX.NL)

Wouter van Steenbergen nieuwe hoofdtrainer SKF

Veenendaal - Met veel enthousiasme maakt SKF bekend dat Wouter van Steenbergen met ingang van het seizoen 2020/2021 wordt aangesteld als hoofdtrainer bij korfbalvereniging SKF.

Van Steenbergen groeide op bij het Bennekomse DVO/Accountor. Hij stapte daar op jonge leeftijd in het trainersvak en was in die rol succesvol met verschillende jeugdselecties. In 2018 werd de B1 van DVO/Accountor onder zijn leiding Nederlands Kampioen. In het huidige seizoen is Van Steenbergen voor het 2e jaar actief als trainer/coach van het 2e team van Hoofdklasser Oost-Arnhem.

Meer en gerichter trainen

Bob de Jong, bestuurslid Korfbalzaken bij SKF, is zeer enthousiast over de aanstelling van de nieuwe trainer/coach. "Wouter staat al een aantal jaren als bijzonder talentvolle jonge trainer te boek. Wij denken in hem de juiste man te hebben gevonden om voort te borduren op de weg die we dit seizoen zijn ingeslagen: meer en gerichter trainen met een jonge, gretige groep. Elk jaar willen we een stapje beter worden ten opzichte van de concurrentie, om over een aantal jaren weer een stabiele Hoofdklasser te zijn."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden