Schatgraven in De Rank in Veenendaal

Foto:

Veenendaal - Deze kids houden het Bijbels dagboek 'Binnenstebuiten' omhoog. Ze kregen het na de workshop Schatgraven in boekhandel De Rank. Kinderen kwamen er zaterdag achter dat ze hun goede eigenschappen op veel verschillende manieren kunnen gebruiken, ook als er tegenslag is.

Door met elkaar leuke vragen te beantwoorden en voorbeelden te bedenken, werden de talenten die kinderen bezitten heel duidelijk voor hen en iets om trots op te zijn! Het ontdekken van je gekregen talenten hoorde in deze mini-workshop bij het boek 'Binnenstebuiten' van Nathalie de Heer uit Veenendaal. Het is één van de vrolijke opdrachtjes om jezelf beter te leren kennen.

Uiteraard leer je in dit Bijbels dagboekje ook meer over wie God voor je wil zijn in goede en ook in minder goede tijden. Na het schatgraven was het tijd om een schatkistje te versieren om je talenten in te bewaren, zodat als je ze toch vergeet, je even kunt spieken in het doosje. Voor kinderen is het goed om te weten welke talenten ze hebben gekregen en als je hier als ouder complimenten over maakt (zoals: 'Wat ben je leuk aan het knutselen, ik zie dat je creatief bent!'), leren kinderen er zelf woorden aangeven en groeien ze!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden