Rik Mol
Rik Mol (Foto: Nick van Ormondt)

Trompetdag met Rik Mol bij De Muzen

Het is zaterdag 21 maart weer tijd voor de jaarlijkse Trompetdag van Muziekschool de Muzen. Dit jaar verleent Rik Mol zijn medewerking aan dit evenement.

Tijdens de Trompetdag gaan deelnemers onder leiding van Rik Mol en Maurice Ditmer (trompetdocent De Muzen) aan de slag in verschillende workshops. Bij Rik gaat het over techniek en krijg je ook studeertips mee. Bij Maurice wordt een gezamenlijk muziekstuk ingestudeerd die aan het eind van alle workshops wordt uitgevoerd voor publiek.

Dit gebeurt in verschillende groepen, ingedeeld op basis van het aantal jaar dat je les volgt. Doel van de Trompetdag is om gezellig samen te musiceren en om van elkaar te leren.

Rik Mol

Rik Mol is zeker niet de eerste de beste: Rik Mol is trompettist van het Metropole Orkest en werkte al samen met bijvoorbeeld Armin van Buuren, Gregory Porter, Basement Jaxx, Trijntje Oosterhuis en Alain Clark. Ook is hij hoofdvakdocent trompet aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Details Trompetdag

De Trompetdag zelf is op zaterdag 21 maart in Spectrum en begint om 10.30 uur. De afsluitende presentatie vindt plaats vanaf 14.30 uur en publiek is hierbij van harte welkom.

Deelnemers die les volgen bij De Muzen, betalen € 5,00 voor deelname. Trompettisten die geen les volgen bij De Muzen, zijn ook van harte welkom om mee te doen. Deelname kost dan € 10,00.

Om mee te kunnen doen, is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@demuzen.nl. Aanmelden kan tot en met zondag 1 maart.

Voor meer informatie kijk op www.demuzen.nl. De Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.

Meer berichten