Felix Justin en Bernadeta Astari.
Felix Justin en Bernadeta Astari. (Foto: )

Lunchpauzeconcert in Spectrum

Veenendaal - Na een drukbezocht optreden van pianiste Yang Yang Cai, gaat de concertreeks Muziek aan het Plein verder op zaterdag 22 februari. Indonesische toptalenten Felix Justin (piano) en Bernadeta Astari (sopraan) geven een optreden in Spectrum.

Pianist Felix Justin en sopraan Bernadeta Astari zijn als solisten succesvol. Zo speelde Felix in verschillende concertzalen over de hele wereld en trad hij op voor Koningin Máxima en de Belgische Koningin Mathilde. Bernadeta's veelzijdige talent werd bekroond tijdens onder andere de Dutch Classical Talent Award en het Prinses Christina Concours. Op zaterdag 22 februari bundelen ze hun grote krachten en geven ze van 12.30-13.30 uur een spetterend lunchpauzeconcert in Spectrum, vol Indonesische invloeden. De toegang is gratis en er zijn vrije zitplaatsen. In 2020 zijn er in totaal 10 bijzondere, gratis lunchpauzeconcerten in Spectrum en De Cultuurfabriek. Naast Felix Justin en Bernadeta Astari bezoekt ook het veelbelovende jonge Viride Kwartet Veenendaal, kan je komen luisteren naar muzikale globetrotter Jo Sarah, genieten van onder meer lokale talenten Romeo Cimarosti en Timo van Ruiswijk

Bekijk het volledige programma van Muziek aan het Plein op www.bibliotheekveenendaal.nl.

Muziek aan het Plein is een initiatief van De Muzen en Bibliotheek Veenendaal en wordt ondersteund door De Cultuurmakelaar.

Meer berichten