Promobeeld Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks
Promobeeld Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks (Foto: Hugo van Look)

Familiemusical Dolfje Weerwolfje in Theater Lampegiet

Veenendaal - Er is een nieuwe musical over ‘Dolfje Weerwolfje’. Deze keer staat hij op het toneel met een andere heldin uit de boeken van Paul van Loon: Foeksia de miniheks. Het is een spannende, grappige en sprookjesachtige familiemusical met mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes.

Verhaal met een boodschap
Volgens een oude legende kunnen weerwolven en heksen niet samenleven. Maar op een nacht rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Van Opa Weerwolf mag hij daar absoluut niet komen. Daar leert Dolfje dan Foeksia kennen, een grappig en lief miniheksje, dat bij haar vader Kwark de Tovenaar woont. Ze worden vriendjes.

Als de moerasheks, juf Minuul, erachter komt dat er een weerwolf in het Heksenbos is, wordt Dolfje gevangen genomen. De strijd barst los tussen de heksen en de weerwolven. Zal Dolfje ooit nog vrijkomen? Een magische voorstelling om mee te maken.

Lovende recensie
De pers schrijft lovend over de voorstellingen. De volgende mooie quotes komen voorbij:
‘’Een pakkende musicalbewerking, puur en oprecht.’’ - Volkskrant'’
Lofzang op anders zijn in prachtdecor, een fantasierijk concept.’’ - Trouw

Pannenkoeken eten
Na afloop van deze voorstelling kun je met het héle gezin pannenkoeken blijven eten! Reserveer van te voren via de website.

Meer informatie
Dinsdag 25 februari in Theater Lampegiet. De voorstelling begint om 15:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 19,- via www.lampegiet.nl. Maak je middag uit compleet en blijf pannenkoeken eten. Onbeperkt pannenkoeken eten met een glas ranja voor €9,50 reserveer via www.lampegiet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden