Bij Robèrt van Beckhoven
Bij Robèrt van Beckhoven (Foto: Wim Lanser)

Food experience van Robèrt van Beckhoven in Theater Lampegiet

Veenendaal - Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven is vooral bekend van Heel Holland Bakt. Nu komt hij naar Theater Lampegiet. In ‘Bij Robèrt’ presenteert en serveert hij het publiek verrassende smaken en de mooiste verhalen. De zaterdagavond was al snel uitverkocht. Wegens groot succes komt er een extra sessie op zaterdagmiddag 22 februari.

Theatrale beleving
Robèrt van Beckhoven is, naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, een vakman die je met zijn verhalen en ankedotes over cultuur en het bakkersvak aandachtig aan hem gekluisterd weet te houden.

In tegenstelling tot tv, magazines en YouTube, biedt theater wél de mogelijkheid tot een extra dimensie: die van het ruiken en proeven. Robèrt, visionair op het gebied van food, in het bijzonder brood en banket, serveert het publiek -letterlijk aan tafel- een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten, geserveerd met een theatraal sausje.

Advies van de Meester zelf: eet geen stevige maaltijd voor je naar deze verrassende theaterbeleving komt.

Lovende reacties uit het publiek
“Genoten van een verrassend lekkere voorstelling, van alle lekkernijen en van de verhalen van Robèrt, een man met passie voor zijn vak!”

“Een geweldig leuke voorstelling, een leuke, aparte ervaring. Ongedwongen sfeer, gepassioneerd verhaal en heerlijke vers gemaakte proeverijtjes. Een pure smaaksensatie. Aanrader voor een mooie avond uit!”

Meer informatie
Zaterdag 22 februari 2020. De voorstelling begint om 15:30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 45,50 inclusief heerlijke lekkernijen via www.lampegiet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden