Tijdens de opening in oktober 2010 werden door de gebruikers kabeltruien aangeboden, refererend naar het textielgebouw. Hier de museumvertegenwoordigers. (Archieffoto: Martin Brink)
Tijdens de opening in oktober 2010 werden door de gebruikers kabeltruien aangeboden, refererend naar het textielgebouw. Hier de museumvertegenwoordigers. (Archieffoto: Martin Brink) (Foto: )

Op de foto bij lustrum Cultuurfabriek

Veenendaal - Op zaterdag 10 oktober viert De Cultuurfabriek haar tweede lustrum net een bijzondere dag vol activiteiten in het hele gebouw.

Foto-expositie

Een onderdeel daarvan is de foto-expositie 'Parels van De Cultuurfabriek', waarvoor nu allerlei soorten mensen worden gezocht.

De foto-expositie wordt gemaakt door de Veenendaalse fotograaf Sander van Laar. Hij brengt een grote variëteit van bezoekers in beeld en interviewt hen over hun favoriete plekje(s) in De Cultuurfabriek. Op zaterdag 10 oktober is de expositie in zijn geheel te bewonderen.

Doe mee

Voor de expositie is De Cultuurfabriek op zoek naar allerlei soorten mensen: van jong tot oud, van Bibliotheekabonnees tot museumbezoekers, van kunstleners tot FabLab-whizzkids en van geschiedenisliefhebbers tot mensen die graag komen theeleuten.

Aanmelden

Bij De Cultuurfabriek doet men daarom de volgende oproep: ''Ben jij of ken jij iemand die het leuk zou vinden om deel uit te maken van deze expositie en door een professionele fotograaf op de foto gezet wil worden? Meld je voor 15 februari aan bij Darinka Thijs, medewerking programmering van Bibliotheek Veenendaal, via dt@bibliotheekveenendaal.nl. ''

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden