Vakantiepark De Thijmse Berg wederom winnaar van een Gouden Zoover Award

Rhenen - Vakantiepark De Thijmse Berg behoort tot de beste accommodatie van het land. Donderdag zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. De Thijmse Berg wint een gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2019 zijn er totaal 247 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Een gemiddeld cijfer van een 9,1 voor vakantiepark De Thijmse Berg. Tijdens de feestelijke award uitreiking waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde De Thijmse Berg met een waarderingscijfer 9,1. We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. ,,We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een gouden ZooverAward’’, aldus Jurjen van Dijk, eigenaar van De Thijmse Berg.

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die tussen een 8 en 9 scoren, krijgen een Zoover Award Zilver. Daarnaast zijn er Awards uitgereikt voor de beste accommodaties per regio. Dit is de ‘Zoover Award – Beste van de regio’. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio. Vakantiepark De Thijmse Berg mag zich met trots de beste in de regio noemen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden