Pierre Methorst (rechts) neemt de certificaat en de bokaal in ontvangst. (Foto: PR)
Pierre Methorst (rechts) neemt de certificaat en de bokaal in ontvangst. (Foto: PR) (Foto: )

AHG gekozen tot beste Autoschadeherstelbedrijf 2019

Veenendaal - Tijdens de drukbezochte franchisemeeting in de eerste week van 2020 werd het 'AHG Autoschadeherstelbedrijf 2019' bekend gemaakt door Guus van Dreven, algemeen directeur Autoschade Herstel Groep. Er waren vier bedrijven genomineerd.

Autoschade Herstel Midden Nederland is het afgelopen jaar toonaangevend geweest op het gebied van ondernemerschap en klanttevredenheid. Van Dreven: "Pierre Methorst, eigenaar van Autoschade Herstel Midden Nederland, heeft bewezen een rasondernemer te zijn. In de korte periode dat hij bezig is, heeft hij de dienstverlening van zijn bedrijf behoorlijk uitgebreid met onder meer truckherstel en de verhuur van een wagenpark.

Onlangs heeft Methorst Autoschade Velbo uit Bennekom overgekomen en kunnen klanten ook bij hen terecht voor caravan- en camperherstel. Het aantal medewerkers is gestegen tot 14." De vestiging uit Veenendaal maakt optimaal gebruik van alle diensten en voordelen die de keten biedt.

Trots

Pierre Methorst, directeur Autoschade Herstel Midden Nederland: "Ik ben trots op ons team; zij maken dit door hun inzet mogelijk. Deze titel is een passende beloning voor jaren hard werken, waarin we als organisatie flink zijn gegroeid. Naast succesvol ondernemerschap hebben wij altijd focus op klantentevredenheid.''

Autoschade Herstel Groep is een kwaliteitsketen van gerenommeerde autoschadeherstelbedrijven. De ruim 60 aangesloten bedrijven zijn verspreid over het hele land, specialisten op het gebied van compleet autoschadeherstel, uitstekend geoutilleerd en met ervaren en vakkundig getraind personeel. Zakelijke en particuliere klanten kunnen bij Autoschade Herstel Groep terecht voor alle soorten schadeherstel.

Smart repair

Met het label Easy2Fix richt Autoschade Herstel Groep zich ook op de WA markt. Easy2Fix is een efficiënte en voordelige smart repair-techniek die zich specifiek richt op het herstellen van kleine schades als deukjes, sterretjes en krasjes. Aangesloten bedrijven werken volgens de FOCWA-norm voor totaal schadeherstel en zijn gecertificeerd door de stichting Groen autoherstel. Klanten krijgen maar liefst 7 jaar garantie op schadeherstelwerkzaamheden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden