Publieksprijs voor Bolderman Excursiereizen uit Veenendaal

Veenendaal - Bolderman Excursiereizen uit Veenendaal heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Excursiereizen gewonnen. Uit meer dan 7600 reviews die zijn binnengekomen in 2019 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 8,0 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

“Het winnen van de Reisgraag Award is weer een mooi startmoment voor 2020! Wij zijn zeer vereerd om voor de 9e keer op rij de Reisgraag Award 2020 te winnen. Wij waren erg blij verrast toen we hoorden dat wij de Award voor onze reizen hebben gewonnen. Het voelt als een extra waardering van onze reizigers en dat is uiteindelijk waar wij voor aan het werk zijn. Door het krijgen van deze 9e Award wordt bevestigd dat we onze kwaliteit hebben weten te behouden. De door klanten ingevoerde reviews zijn voor ons van groot belang om te kunnen peilen hoe onze reizigers hun vakantie daadwerkelijk ervaren hebben. De inhoudelijke reacties geven potentiële reizigers inzicht in hoe onze reizen daadwerkelijk zijn. Om als touroperator voorop te blijven lopen heeft Bolderman.nl voor het nieuwe jaar nieuwe reizen gelanceerd. Buiten onze 'klassiekers' hebben wij dit jaar een groot aantal nieuwe vlieg-busreizen samengesteld naar o.a. Toscane, Sardinië, Puglia, Schotland, Krakow, Marokko, IJsland en Afrika. Op veel van onze vlieg-busreizen hebben wij onze eigen Bolderman touringcar gestationeerd, zodat u comfortabel en met uw eigen Bolderman chauffeur/reisleider op reis gaat.”
Dit is alweer de 9e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn meer dan 7600 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden