Warming up, dé manier om Rotary Sportdag te beginnen. (Foto: D. de Louw)
Warming up, dé manier om Rotary Sportdag te beginnen. (Foto: D. de Louw) (Foto: D. de Louw)

Get ready to support: Rotary Sportdag

Veenendaal - Op zaterdag 18 januari 2019 gaan zestien sportteams met elkaar een sportieve strijd aan in Sporthal West. Natuurlijk zal gestreden worden om de wedstrijdbeker, maar een belangrijker doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor verschillende goede doelen.

Deze sportdag wordt voor de 22ste keer georganiseerd door Rotary Club Veenendaal. Jaarlijks wordt er een geweldig bedrag van rond € 25.000 opgehaald. De goede doelen zijn reeds geselecteerd binnen het thema ‘Jeugd met Toekomst’. Dit jaar zal gesport worden voor de lokale doelen Stichting Hart voor JES, Stichting Present, Kinderdagcentrum De Vlindervallei (Reinaerde) en voor Stichting Hulp In-Zicht. Daarnaast zal een deel van de opbrengst gaan naar Villa Regia, Jeugdfonds Sport & Cultuur en als internationaal doel een project voor Moeder- en kindzorg in Ghana.

Medewerkers sponsoren

De sportteams bereiden zich deze week voor om in goede vorm te verschijnen aan de start. De teams worden voornamelijk gevormd door medewerkers van de sponsoren van deze Rotary Sportdag. Het is geweldig dat door de sponsoren geld én sporters bijeen worden gebracht voor dit sportevenement. Daarnaast dragen de vrijwilligers een steentje bij aan deze dag, bijvoorbeeld als scheidsrechter bij de wedstrijden.

Komt u de sporters aanmoedigen? Om 9.30 uur begint de warming-up. Tot 15.00 uur bent u welkom in Sporthal West om de teams aan te moedigen bij de diverse sporten, zoals volleybal, badminton en trefbal. Rond 15.00 uur volgt de prijsuitreiking en zullen we weten welk team met de wedstrijdbeker naar huis gaat.

Mocht u meer willen lezen over deze sportdag en de goede doelen waarvoor gesport gaat worden, dan kunt u dit vinden op www.rotarysportdag.nl.

Meer berichten