Informatieavond zwangerschapsyoga

Veenendaal - Op woensdagavond 22 januari is er om 20.30 uur een informatieavond zwangerschapsyoga in de praktijk aan de Rembrandtlaan 25 in Veenendaal.

Naast uitleg over de opbouw van de cursus, die uit yoga en mindfulness bestaat, worden er oefeningen gedaan. Daarna is er tijd voor een kopje thee en het stellen van vragen.

De periode van zwangerschap is er één van lichamelijke en geestelijke verandering door hormonen, de groei van je kind en het voorbereiden op het moederschap. Yoga helpt om de balans te bewaren, omgaan met veranderende grenzen en bereid je tegelijkertijd voor op de bevalling. Je leert te vertrouwen op je lichaam zodat je kunt doen wat tijdens de zwangerschap en de bevalling nodig is.

Een les omvat ontspannings-, adem- en spierversterkende oefeningen alsmede korte meditaties met verschillende de thema’s als de ontsluiting, het persen en het kind. Eens per maand is er een partnerles, waarin je samen de adem- en massagetechnieken kunt oefenen. Je partner vervult tijdens de bevalling de belangrijke rol van coach.

Informatie en aanmelding Praktijk Ingrid van Rhee 0318 – 50 20 42 of www.ingridvanrhee.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden