Voorzitter Jaap Kleppers opent de Nieuwjaarsreceptie
Voorzitter Jaap Kleppers opent de Nieuwjaarsreceptie (Foto: C Booman)

Nieuwjaarsreceptie van Zonnebloem Veenendaal

Veenendaal - Op donderdag 9 januari was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de Zonnebloem Veenendaal. Wederom in het ’t Raedthuys van het Boveneind. Zo langzamerhand een traditie. De opkomst was hoog. Zowel de gasten als de vrijwilligers waren in grote getale aanwezig. Het was goed om een ieder weer even te zien en te spreken.

In zijn jaarlijkse speech keek Jaap Kleppers, de voorzitter terug op het afgelopen jaar.

Op de hoeveelheid activiteiten die er zijn georganiseerd door de activiteiten commissie. Hij heeft ze geteld en het waren 17 activiteiten. 
Over de lotenverkoop. Deze is de laatste jaren enorm gestegen. Dankzij enkele zeer actieve vrijwilligers en ook door enkele gasten. De voorzitter riep op om hier vooral mee door te gaan. Op de Koningsmarkt zal de Zonnebloem weer aanwezig zijn met een kraam
Het OranjeFonds stopt met zijn collecte, dat is jammer, hier haalde we veel extra geld mee op.
De start van de organisatie van de afdelingsvakantie naar De Lutte. Er was ook een quiz. En de antwoorden zaten verstopt in de speech van de voorzitter. Iedereen deed enthousiast mee. Er waren ook drie winnaars en die werd verrast met een vvv bon.

Ook waren er jubilarissen. Er zijn drie gasten al 25 jaar lid van de Zonnebloem. Zij werden door het bestuur van de Zonnebloem in het zonnetje/ bloemetje gezet. Ook onder de vrijwilligers was er een jubilaris. Ineke van den Berg zet zich al 25 jaar in op allerlei manieren. Bezoekwerk, activiteiten en elk jaar de vakanties. Top.

Natuurlijk was de verzorging van het Boveneind weer prima in orde. De kok had weer heerlijke hapjes gemaakt. Vanuit het ROC waren er drie scholieren om te helpen.

Meer berichten