Back to the Bible in Renswoude

Renswoude - Op woensdagavond 15 januari gaan opnieuw de deuren van de Koepelkerk, Kerkstraat 3 in Renswoude, open voor een Back to the Bible-avond. Alle twintigers en dertigers uit de regio zijn van harte welkom voor een informeel programma waarin dit keer het Bijbelboek Openbaring centraal staat.

Inloop is vanaf 19.45 uur, waarna de avond om 20.00 uur start. Rond 21.15 uur is de afsluiting met een hapje en een drankje. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Na drie avonden waarin Bijbelboeken uit het Oude Testament centraal stonden, is het tijd voor het Nieuwe Testament. Op de open vraag wie er een ‘verzoekboek’ had, werd Openbaring een paar keer genoemd. Begrijpelijk, want dit boek is vaak zó lastig om te lezen, dat je het maar ongelezen laat.

Rode draad

In een overview schetst ds. Schroten op 15 januari de rode draad van dit laatste Bijbelboek én reikt hij wat leessleutels aan die je helpen bij het lezen. De presentatie van de avond is in handen van Jan van de Heetkamp. Na de verbeelding gaat hij in gesprek met Heleen Verbeek over de boodschap van Openbaring dat God de grote regisseur van het leven is. Hoe heeft zij dat ervaren in haar leven?

De volgende twee avonden zijn eveneens op een woensdagavond in de Koepelkerk, 12 februari en 18 maart. De avonden staan op zichzelf en kunnen daardoor ook los van elkaar bezocht worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden