Campagnebeeld
Campagnebeeld (Foto: Rosalie Van den Kerckhove )

Jim Bakkum zingt Nederlandstalig in Theater Lampegiet

Veenendaal - In zijn voorstelling ‘Klein’ neemt Jim Bakkum het publiek mee op een bijzondere muzikale reis. Klein bevat zeer persoonlijke anekdotes over de mooiste, maar ook minder mooie momenten uit zijn leven.

Jim Bakkum keert na 13 jaar solo terug in het theater met het persoonlijke programma ‘Klein’ en bezorgt, begeleid door een pianist, het publiek een intieme ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes. Stuk voor stuk liedjes die voor hem een bijzondere betekenis hebben. Van Frank Boeijen tot Herman van Veen en van de 3J’s tot Jims eigen repertoire; alles komt voorbij.

Zelf zegt hij het volgende over zijn voorstelling: ‘Dit is voor mij de puurste vorm van entertainment. Allereerst omdat zingen nog steeds als meest natuurlijk voelt. Het geeft een speciaal gevoel om het publiek een kijkje te geven in mijn wereld.’

Doorbraak bij IDOLS

Jim speelt al vanaf jonge leeftijd in bandjes en musicals. Zijn leven veranderde in een klap als hij in 2003 meedoet aan de eerste Nederlandse editie van tv talentenjacht IDOLS. Hij eindigt als tweede. Dit gaf zijn carrière een enorme boost. Hij maakt zijn eigen albums, speelt in grote films en musicals en presenteert diverse programma’s. Met deze solo voorstelling toont hij meer van zichzelf dan ooit tevoren.

Meer informatie

Donderdag 6 februari in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur I Tickets zijn verkrijgbaar voor €22,50,- via www.lampegiet.nl

Meer berichten