Campagnebeeld
Campagnebeeld (Foto: Linda Stulic)

Rauwe stand-up comedy van Kasper van Kooten in Theater Lampegiet

Kasper van Kooten trappelt van ongeduld om dit programma te spelen. Dit keer niet met fictieve personages, muzikanten of decors, maar slechts met barkruk en microfoon. Met zijn voorstelling Speeltijd kiest Van Kooten voor rauwe stand-up comedy: de naakte waarheid.

Speeltijd
Kasper van Kooten gaat er helemaal voor en laat niks onbesproken. Hij vertelt over zijn missers, zijn geluk, zijn familie, zijn wereld, zijn geloof en zijn verslavingen. In Speeltijd deelt Kasper de kijk op zichzelf, zijn omgeving en de wereld. Hij werd voor het eerst vader en vraagt zich in de voorstelling af wat er van zijn speeltijd overblijft. Hoe verdeelt hij de aandacht tussen een lichaam dat merkbaar ouder wordt en een geest die zo graag jong wil blijven doen?

VSCD Cabaretprijzen

Kasper van Kooten speelt nu alweer zijn tiende avondvullende programma. Drie ervan werden genomineerd voor de VSCD Cabaretprijzen. Na zes solo voorstellingen en drie met band heeft hij zijn stijl ontdekt: verhalend, fantasierijk en muzikaal. Dat levert bij tijden hilarische situaties op!

Meer informatie

Donderdag 30 januari in Theater Lampegiet. De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €19,50 via www.lampegiet.nl

Meer berichten